Att slappa under solens tropiska strålar med en söt cocktail i ena handen och en skvallertidning i den andra är inte allas föreställning av en fantastisk semester.

Självklart behöver vi alla ibland vila och koppla av, men ibland finns det faktiskt inget bättre sätt att ladda batterierna på än att få röra på sig. Särskilt idag när vi tillbringar en allt större del av våra dagar fastkedjade vid en kontorsstol, stirrande på en dator, är detta mer sant än någonsin för många människor.

Vare sig du är ute efter en weekendresa, en lämplig semesterplats för familjen, eller om du är en gymråtta eller äventyrare, är träning på semestern ett utmärkt sätt att kunna slappna av och återhämta dig, men utan att göra avkall på din fysiska form. Oavsett om du har tänkt resa bort idag eller bara drömmer dig bort, kan du hämta inspiration från dessa semesterplatser där du kan kombinera semesterresan med träning.

Resor för härlig träning

The Venetian i Las Vegas

Det som händer i Las Vegas, stannar i Las Vegas (förutom om du lägger upp bilderna från din resa på sociala medier). The Venetian är en massiv anläggning för fitness och spa. Genom att betala en avgift på 40 dollar per dag, får du tillträde till hela fitnesscentret, alla fitnessklasser och den höga klippväggen. Och när det är dags att koppla av, kan du göra detta i spastugorna vars stil har inspirerats av Europeiska spastugor. Att bo på hotellet kostar från 149 dollar per natt.

The Standard Spa i Miami

På The Standard Spa på Miami Beach kan du finna sinnesro i denan häpnadsväckande oas, där gästerna bland annat kan ta del av yogaklasser och meditationsklasser. Här ges du också möjligheten att gå på eld och delta i andra spännande aktiviteter. Att bo på hotellet kostar från 190 dollar per natt och dagspass för yoga, hälsa och fitness finns att köpa från 75 dollar och uppåt.

Resor för härlig träning